Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/windowgl/stadion.bg/wp-content/themes/mercury/functions.php on line 849
Безплатни прогнози за 29.09.2020 | Stadion.bg

Безплатни прогнози за 29.09.2020

Реал Сосиедат - Валенсия, прогноза

В днешната среща от LaLiga 20/21 ще се срещтнат отборите на Реал Сосиедад и Валенсия. В сблъсък ще се изправят 3тият във временното класиране срещу заемащият 5то място Валенсия.

Мачът ще се проведе на стадион Reale Arena в Сан Себастиан, Испания.

В срещите до момента, които са общо 18, 11 са спечелени от домакина и само 4 от гостите. 3 от срещите за завършили на равно.

Интересна е статистиката за тези два отбора. Букмейкърите дават своя глас за победа на Сосиедад със среден коефициент от 1.57. Победата на Валенсия се оценява на 5.75, което прави 17% шанс за победа. Обаче….. Валенсия е печелила 34% от мачовете си, когато букмейкърите са давали коеф. 5.75. Това означава, че е възможна изненада и всъщност краен резултат 2, с коеф. 5.75 въобще не е за пренебрегване,

Ние се придържаме към златната среда – среден коеф. и по-умерен риск – и двата отбора да отбележат гол. Това се подкрепя от статистиката, която показва, че за последните 18 мача, в 9 от тях гол са отбелязали и двата тийма.


Динамо Киев - Гент прогноза

Втората среща, която сме избрали днес е Динамо Киев срещу Гент. И прогнозата, която даваме е победа за домакините с коеф. 1.90.


Коментирай