Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/windowgl/stadion.bg/wp-content/themes/mercury/functions.php on line 849
Безплатен залог freebet от Palmsbet | виж още бонуси на Stadion.bg

Безплатен залог (FreeBet)

Безплатен залог валиден за секция СПОРТ и НА ЖИВО
Валиден за секциите Спорт и На Живо

Безплатен залог, за сметка на букмейкъра

Какво е Безплатен залог FreeBet от PalmsBet

Безплатният залог (FreeBet) позволява да се извърши залог за сметка на PalmsBet. Ти избераш залог, а от букмейкъра плащат сумата на залога. Печалбата (след удържане сумата на залога) остава за теб. 

Пример за безплатен залог: Ти поставяш своя Безплатен залог от 5 BGN на коефициент 2,50. Ако прогнозата ти спечели, получаваш 7,50 BGN. (залог от 5 BGN х коефициент 2,5 = 12,50 BGN, минус 5 BGN = 7,50 BGN). При това без какъвто и да е риск от твоя страна.

Безплатен залог (FreeBet) е наличен само в секцията СПОРТ и НА ЖИВО.

  • Ако дадена среща бъде прекратена или уредена с коефициент 1, то тогава Безплатният залог (FreeBet) се губи.
  • Ако даден залог бъде затворен на отрицатална печалба (печалбата да е по-малка от залога) с функцията затвори залог, то тогава Безплатния залог се губи.
  • Ако Безплатен залог (FreeBet) бъде изигран на залог със системата, то цялата сума на Безплатния залог ще бъде удържана от евентуалната печалба на системата.

Как да направя залог

За да осъществиш залог с Безплатен залог (FreeBet) е необходимо да го активираш.

Той се намира в горната дясна част на сайта в секциите СПОРТ и НА ЖИВО,. Непосредствено над твоя фиш в профила в PalmsBet.

За да активираш Безплатен залог (FreeBet) е неодходимо да маркираш чек-бутона в дясната част.

След това изберери желаното от теб  събитие и постави сума на залога.

Ако желаеш да направиш комбиниран залог (залог от няколко различни събития), маркирай жаланите от теб събития. След това и желаната сума за залог и натисни бутона ‘Залог’.

Коментирай