Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/windowgl/stadion.bg/wp-content/themes/mercury/functions.php on line 849
bet365 | Stadion.bg

Cras in nisi id turpis cursus vulputate. Aliquam at sapien non tellus congue efficitur. Nam scelerisque quam quis turpis pellentesque, in placerat erat laoreet.

Предимства
  • Aenean bibendum tempor lectus
  • Vestibulum ultricies
  • Nunc consectetur urna quis elit
  • Curabitur odio tellus
  • Donec rhoncus mi ac dui efficitur
Недостатъци
  • Pellentesque in ante in diam
  • Nulla vel sem vulputate
  • Maecenas mattis felis ipsum porttitor
  • Sed odio neque
  • Mauris vestibulum sapien

Ако сте нов клиент в bet365 и се класирате за Оферта Нова Сметка Кредити за Залог, направете квалифициращ депозит от минимум 30 лв.

За да изискате Кредитите за Залози, натиснете бутон Изискай при Вашия депозит. Може да ги изискате и в секция Клиенти до 30 дни след откриването на сметката.

Трябва да направите квалифициращи залози на стойност сумата на депозита и залозите трябва да се уредят до 30 дни след като сте изискали офертата. След като залозите се уредят, Кредитите за Залози автоматично стават достъпни.

Кредитите за Залози нямат крайна дата за използване. Но, ако сметката Ви е неактивна за 90 поредни дни, Кредитите за Залози ще бъдат премахнати.

Как да ги използвате:

Използване на Кредити за Залози – изберете ‘Използвай Кредити за Залог’ на фиша преди да направите залог. Ако залогът е печеливш, печалбата се кредитира в брой в Изтегляемия Баланс. Печалбата изключва сумата за залог в Кредити за Залог.

За повече подробности и всички Условия и Правила, вижте нашата страница

bet365 бонус за нов клиент

Регистрирайте се, депозирайте 10 лв* или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв*). След като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени.

Кредитите за Залози са виртуални единици, които се присъждат на клиентите като бонус за взетото от тях участие в дадена оферта, като те могат да бъдат използвани съобразно условията на съответната оферта. Само за нови клиенти, важат условия. 

След като изпълните квалифициращите условия, можете да използвате Кредитите за Залози, за да правите залози, без да рискувате личните си средства. Кредитите за Залози може да се използват за много пазари и спортове. Печалбите от залози, направени с Кредити за Залози, ще бъдат добавени към Вашия Изтегляем Баланс, но стойността на залога, направен с Кредити за Залози, няма да бъде включена в печалбите. Можете да направите залог, комбинирайки средства от Кредити за Залози и Ваши средства.

bet365
© stock.adobe.com

bet365 Details

Начини за теглене:
Лимити за теглене:
Ограничения за държави:
Валути:
Устройства:
4,8 rating

Коментирай