: Trying to access array offset on value of type null in on line
Warning/home/windowgl/stadion.bg/wp-content/themes/mercury/functions.php849
Efbet | Начален бонус | Превъртане | Виж плюсове и минуси на efbet

Efbet e букмейкър регистриран в България от Комисията по хазарт

Предимства
  • Лиценз в България
  • Множество първенства
  • Високи коефициенти
  • Депозит и теглене през EasyPay
  • Мобилно приложение
  • Висок Начален бонус
Недостатъци
  • Ниски коефиециенти при затвори залог
  • Не винаги има опция затвори залог
  • Липсват срещи с висок процент на успех
  • Част от пазарите липсват

Кой е собственик на efbet

Дружеството, което е извършва дейност като онлайн букмейкър е Brobet Limited лицензирано в Република България Лиценз. С Лиценз No: 000030-13708/28.10.2019 г., Лиценз No: 000030-13710/28.10.2019 г. и Лиценз No: 000030-199/08.01.2020 г.. Регулирано от Национална агенция за приходите на Република България.

Игрални зали на efbet

Efbet предлага не само онлайн залози и онлайн казино. Също така има 40 грални залати, спортни барове и фен корнери на територията на цялата страна

Като повечето букмейкъри както у нас, така и по света и от Efbet дават различни бонуси. Целта е да се привлекат нови клиенти. Малко по-долу ще обсъдим какви видове бонуси има. Какво трябва да се направи, за да се класирате за начален бонус от EFBET. Какви са условията за превъртане и получаване на бонуса.

Efbet начален бонус

200 лв. начален бонус за нови клиенти (спорт)

Към момента активната кампания на efbet за привличане на нови клиенти е до 200 лв. начален бонус за секцията спорт.

За да получиш този бонус е необходимо да си нов клиент. Т.е. до сега да не си имал сметка в efbet. Изключително подходящо е за всеки, който иска да се възползва от допълнителни средства, с която да започне. Дори и да използваш друг букмейкър в момента можеш да си си направиш нова сметка в efbet. Това ще ти позволи да се възползваш от този начален бонус.

Всъщност, за да получиш бонуса е необходимо след като се регистираш (при регистрацията посочи код 977), да направиш депозит за избрана от теб сума. Веднага след това ще получиш същата сума, като бонус, но не повече от 200 лв. Това означава, че ако направиш депозит за 50 лв., ще получиш и бонус 50 лв. Ако направиш депозит за 200 лв., ще получиш бонус 200 лв. Ако направиш обаче депозит за 500 лв., бонусът, който ще получиш ще бъде 200 лв.

Минимален депозит в efbet

Минималната сума, с която можеш да депозираш в efbet е 10 лв. или 5 Евро, или пък 7$,. Зависи от това в каква валута ще направиш депозита. Както споменахме по-горе ще получиш и 100% бонус. Аз лично препоръчвам да се започне с начален депозит от 100 лв. Това е една добра сума, която ще ти позволи да следваш голяма част от стратегиите за залагане, които сме описали в сайта.

След като вече си направил депозит е efbet и си получил началния бонус, за да можеш да изтеглиш този бонус е необходимо да изпълниш условието за превъртане на бонуса, описано по-долу.

Условие за превъртане на начален бонус от efbet

Всички букмейкъри, които дават начален бонус за новите си клиенти, имат определени условия за т.нар. превъртане на бонуса. Мога да потвърдя от личен опит, че условието на efbet е едно от най-лесните за изпълнение. Освен това е и много по-щадящо потребители, в сравнение с голяма част от другите онлайн букмейкъри.

За да можете да си изтеглите печалбата направена от сумата на бонуса е необходимо да направите превъртане на общата сумата (депозита + бонуса) 3 пъти.

Какво означава превъртане на бонуса

Да приемем, че си спазил моето правило за залагане и си започнал с депозит от 100 лв. Това означава, че си получил и бонус 100 лв. С това общата сума в сметката ти е 200 лв. Трябва да направиш залози в секцията спорт на обща сума от 600 лв.

Ако си направил депозит от 10 лв.+10 лв. бонус, имаш 20 лв. За да превъртип 3 пъти сумата, е необходимо да направиш залози на стойност 60 лв.

(ако не си сурен на какви мачове да залагаш – абонирай се за моите БЕЗПЛАТНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ и ще получаваш прогнози за мачове, директно на имейла си).

Другият много голям плюс на efbet пред всички останали букмейкъри е, че коефициентът за превъртане на бонуса не трябва да бъде по-малък от 1.20. При голяма част от букмейкърите този коефициент е 1.50 и дори 1.70.

Мачове с коеф. 1.20 са сравнително сигурни и лесни за познаване, което пък от своя страна прави получаването на бонуса наистина лесно. За пълните условия за превъртане на бонуса може да прочетете ТУК

Ако още нямате регистрация в efbet може да си направите такава още днес и да вземете 100% бонус.

Регистрация в efbet с код 977

Efbet Details

Начини за теглене:
Лимити за теглене:
Ограничения за държави:
Лицензи:
Валути:
Устройства:
5,0 rating