БЕЗПЛАТЕН АБОНАМЕНТ ЗА ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

Спортните залози могат да бъдат хазарт или забавление! Ти избираш коя страна да заемеш. Ако използваш обосновани футболни прогнози – това вече е не е хазарт.

Ако се интересуваш от подобна възможност продължавай да четеш >>

Голяма част от хора, които играят на спортни залози в дългосрочен план са на загуба. Защо се случва така? Защото те нямат план, нямат конкретна цел и най-важното – нямат дисциплина да следват този план. Ако ти не искаш да си част от негативната статистика, която показва, че 95% от хората, които залагат са на загуба, трябва да бъдеш подготвен.

Това, което ти предлагаме са обосновани футболни прогнози за мачовете днес и утре. Всички прогнози го получаваш по еmail и ти решаваш, кои срещи да играеш и кои не. Ние ти препоръчваме да играеш всички срещи, които изпращаме, като използваш единичен залог. Така ще постигнеш успех и печалба. Трябва да знаеш, че използвайки нашите безплатни футболни прогнози, няма да станеш богат за една нощ. Напротив – това е постепенно увеличаване на печалбите, за което се изисква, най-вече дисциплина.

Изключително лесен процес само в 3 стъпки

3 стъпки за получаване на прогнози за мачовете днес и професионални футболни прогнози.
  • Стъпка 1 – Попълваш кратка форма за регистирация с твоя имейл, на който да ти изпращаме нашите дневни прогнози за футболни мачове;
  • Стъпка 2 – На посочения имейл ще ти изпращаме прогнози за мачовете днес всеки ден от сряда до неделя;
  • Стъпка 3 – След като получиш прогнозите от нас – ти решаваш кои от тях да избереш и каква сума да заложиш;

Преди за започнете да играете и да залагане според прогнозите, които ще ви изпратим, е добре да си изберете букмейкър, при който да си откриете сметка. Ние, препоръчваме това да бъдат ЕФБЕТ или Бет365, тъй като предлагат високи коефициенти и разнообразие от пазари в различни видове спорт.

Искам да получавам безплатни прогнози


Затвори залог

С функцията затвори залог имате възможност да затворите своя залог по-рано и да приберете печалбата си по-рано, както и да ограничите загубите си.

 

Ето и няколко доказателства, че нашите прогнози могат да бъдат успешни:

прогнози за мачове статистика
безплатни футболни прогнози статистика

Какво ще получите след безплатния абонамент за футболни прогнози

Футболни прогнози за мачовете три или четири дни в седмицата, които ще са разделени в три основни категории:

  • Прогнози с висок процент на успеваемост, нисък риск и коефициенти около 1.2-1.3;
  • Нашите топ прогнози, които са със среден коефициент 1.4-1.6;
  • Рискови прогнози с висок коефициент – над 2.2 и малко по-рискови
  •  

Абонирай се сега! Щракни тук >>


 

Внимание!!! Имайте предвид, че колкото и да се стараем за ти доставяме възможно най-коректни футболни прогнози, винаги има риск. Не можем да гарантираме 100% успеваемост. Всеки участник използва нашите прогнози на собствен риск. Не залагай суми, които не можеш да си позволиш да загубиш. Нека спортните залози да носят преди всичко удоволствие.

За повече информация вижте: Отговорност в хазарта; Организация за помощ при проблем с хазарта