как да печелим от безплатни футболни прогнози

Спортните залози могат да бъдат хазарт или забавление!
Ти избираш коя страна за заемеш

Ако използваш професионални футболни прогнози с висока успеваемост - това вече не е хазарт

Ако безпланите футболни прогнози за днес и утре преставляват интерес за теб - продължавай да четеш

Голяма част от хора, които играят на спортни залози в дългосрочен план са на загуба. Защо се случва така? Защото те нямат план, нямат конкретна цел и най-важното – нямат дисциплина да следват този план. Ако ти не искаш да си част от негативната статистика, която показва, че 95% от хората, които залагат са на загуба, трябва да бъдеш подготвен.

Това, което ти предлагаме са обосновани футболни прогнози за мачовете днес и утре. Всички прогнози го получаваш по еmail и ти решаваш, кои срещи да играеш и кои не. Ние ти препоръчваме да играеш всички срещи, които изпращаме, като използваш единичен залог. Така ще постигнеш успех и печалба. Трябва да знаеш, че използвайки нашите безплатни футболни прогнози, няма да станеш богат за една нощ. Напротив – това е постепенно увеличаване на печалбите, за което се изисква, най-вече дисциплина.

Изключително лесен процес само в 3 стъпки

безплатни прогнози регистация

1. Безплатна регистрация

Попълваш кратка форма с твоя имейл, на който да ти изпращаме нашите дневни прогнози;

2. Всеки ден прогнози в 10:30 на твоя имейл

На посочения имейл ще ти изпращаме прогнози за мачовете днес всеки ден от понеделник до петък;

3. Избираш кои мачове да играеш

След като получиш прогнозите от нас - ти решаваш кои от тях да избереш и каква сума да заложиш;

Преди за започнете да играете и да залагане според прогнозите, които ще ви изпратим, е добре да си изберете букмейкър, при който да си откриете сметка. Ние, препоръчваме това да бъдат ЕФБЕТ или PalmsBET тъй като предлагат високи коефициенти и разнообразие от пазари в различни видове спорт.

.

Част от нашите прогнози

Ограничаване на отговорността

Внимание!!! Имайте предвид, че колкото и да се стараем за ти доставяме възможно най-коректни футболни прогнози, винаги има риск. Не можем да гарантираме 100% успеваемост. Всеки участник използва нашите прогнози на собствен риск. Не залагай суми, които не можеш да си позволиш да загубиш. Нека спортните залози да носят преди всичко удоволствие.

За повече информация вижте: Отговорност в хазарта; Организация за помощ при проблем с хазарта