Home » Бонус 4-4-2

Бонус 4-4-2

Само на winbet.bg с 4 единични квалифициращи залога предоставяме на клиентите 4 бонуса от промоцията „Бонус Христо Стоичков“, а те дават право и на участие в жребий за две предметни награди – два чисто нови телевизора.

Условия за бонус 4-4-2

Само на winbet.bg с 4 единични квалифициращи залога предоставяме на клиентите 4 бонуса от промоцията „Бонус Христо Стоичков„, а те дават право и на участие в жребий за две предметни награди – два чисто нови телевизора.

Срок на промоцията

 • Начало: 20.11.2022
 • Край: 18.12.2022

Правила и условия

 1. Направените 4 квалифициращи залога „На Живо“ за промоцията „Бонус Христо Стоичков“ и получените 4 бонуса от същата промоция ще носят на клиента 1 талон, с който ще участва в жребия за 2 предметни награди.
 2. Всеки получени 4 бонуса, предоставят талон за участие в жребия за 2 предметни награди.
 3. Жребият ще бъде изтеглен до 24 часа след последния мач на Световното първенство по футбол в Катар.
 4. Всеки клиент ще получава информация за броя талони до 24 часа след получаването на всеки четвърти бонус от „Бонус Христо Стоичков“.
 5. Печелившите клиенти от промоцията ще бъдат определени на случаен принцип и обявени веднага след тяхното изтегляне.

Права на Организатора

 1. Организаторът си запазва правото да променя текущите правила и срока на промоцията, във всеки един момент.
 2. Организаторът не носи отговорност за неизползвани и изтекли бонус оферти спрямо сроковете, описани в Правила и условия, както и за неизпълнение на условията за използване на бонус залога в срока, посочен в Правила и Условия за конкретната бонус оферта.
 3. Организаторът си запазва правото при недобросъвестни действия от страна на клиент или група клиенти, с цел да се възползва неправомерно от бонуса, да приспадне всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.
 4. Организаторът си запазва правото по всяко време и по свое усмотрение да забрани и/или ограничи предоставянето на тази бонус оферта за конкретен участник и/или група участници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Букмейкъри и бонуси
Efbet

Вземи 200 лв. спорт и 1000 лв. казино 200 лв.

WinBet

БОНУС СТОИЧКОВ Квалифицираш залог на живо = БОНУС

Palmsbet

Bet £15 get £50 in free bets. Min Deposit: £5.

Betano

100% до 300 лева
и до 30 лв. Безплатен залог!