Марин Петков: Надявам се тепърва да печеля трофеи с Левски

Нямам проблем с позициите на терена. Където ме поставят, съм готов да играя и да дам максимума от своите възможности.

Home » Марин Петков: Надявам се тепърва да печеля трофеи с Левски

Младата звезда на Левски – Марин Петков даде интервю пред колегите от „Тема Спорт“. В него нападателят обяви, че той и неговите съотборници вярват в отстраняването на гръцкия гранд ПАОК във втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Ето какво каза още младежкият национал на България:

„Мисля, че се намирам в добра форма и се надявам подготовката да мине по план. В отбора си говорим във всеки мач да играем добре и да радваме хората, които обичат Левски. За момента не коментираме цели, а сме съсредоточени върху подготовката за официалните двубои. Трябва да гледаме мач за мач.

Намирам в добра форма и се надявам подготовката да мине по план.

Марин Петков

Падна ни се може би най-силният противник в тази фаза на турнира. Можем само да извлечем позитиви от подобен съперник като ПАОК и такива мачове. Ако успеем да ги отстраним, ще бъде страхотно да продължим в следващата фаза на Лигата на конференциите. Спечелването на Купата е най-щастливият ми момент в моята кариера. Надявам се да имам още много такива и тепърва да печеля трофеи с Левски.

Стоилов всеки ден изисква от нас да даваме повече и повече по време на тренировките, за да може да сме максимално подготвени за официалните мачове. По-взискателен е към динамиката на играта, което е нормално. Всичко се върши на много високо и професионално ниво.

Нямам проблем с позициите на терена. Където ме поставят, съм готов да играя и да дам максимума от своите възможности. Всеки ден се опитваш да даваш всичко от себе си и да си на високо ниво до такива футболисти. Това е и целта на конкуренцията, всеки да е в най-добрата си форма. Трябва непрекъснато да ставаш по-силен. Удоволствие е да тренираш до подобни играчи като Георги Миланов и Ивелин Попов“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *