Какво трябва да знаете преди да започнете със спортни залагания [3те най-важни неща]

Home » Какво трябва да знаете преди да започнете със спортни залагания [3те най-важни неща]

Щом четете тази статия е много вероятно да се интересувате от това как да започнете да печелите от спортни залози. Интересувате ли се наистина, от възможността да навлезете във вълнуващия свят на спортните залагания?

Това е страхотно! Преди да започнете да залагате, обаче, трябва да имате предвид няколко важни неща. Това ще ви предпази от често срещаните грешки на хората, които сега започват. Много често тези грешки са причините за генериране на загуби и бързо отказване от спортните залози.

Ето и кои са 3те най-важни неща, които трябва да знаете, преди да започнете.

Проучване

Важно е да си напишете домашното, преди да правите каквито и да е залози. Това означава да проучите добре отборите и играчите, на които искате да залагате. Запознайте се с техните силни и слаби страни.

Следете спортните новини за информация за контузии, наказания или други фактори, които биха могли да повлияят на представянето им и т.н. Можете да се абонирате да получавате новини директно от отборите, ако имат такъв информационен бюлетин или се абонирайте за спортни сайтове, които предоставят подобна информация и анализи.

Достатъчната информация ще ви даде по-добро разбиране на шансовете и ще ви помогне да вземете по-информирани решения.

Изберете качествен и лицензиран букмейкър

Не всички букмейкъри са лицензирани у нас. Това може да доведе до редица проблеми, особено ако трябва да оспорите тяхно решение. Също така различните букмейкъри предлагат и различни условия, както за нови клиенти, така и различни „пазари“ и условия за получаване и превъртане на бонуси.

Също така в зависимост от спорта, на който искате да залагате, е необходимо да проучите добре букмейкъра, в който искате да си откриете сметка.

🔰 Вижте статията Как удвоих парите си за по-малко от месец с футболни прогнози

Не на последно място, репутацията на букмейкъра също е от значение. Добре е това да бъде букмейкър с история от поне 10 години на пазара.

Определете си бюджет и се придържайте към него

Честа грешка, която допускат много хора, които тепърва започват да се занимават със спортни залози, е да си открият сметка емоционално. Обикновено това се случва след като видят реклама на даден букмейкър. Те не правят предварително проучване на букмейкърите, както и бонусите, които могат да получат като нов клиент.

Изключително важно е да определите бюджет за вашите спортни залагания и да се придържате към него. Първоначалната сума може да бъде 20-30-50 лв. Но помислете добре, дали не е по-добре в началото да стартирате с малко по-висока сума 100 или 200 лв.. Това ще ви даде възможност да се възползвате от максималните бонуси за добре дошъл, които дават различните букмейкъри.

От по-голяма сума няма нужда, тъй като и бонусите са лимитирани обикновено до 200-300 лв.

Когато определяте своя бюджет е добре да решите колко можете да си позволите да загубите. Не залагайте сума, която не можете да си позволите да загубите.

❕❕❕ Никога, никога не взимайте пари назаем, за да залагате!

Ако имате определен бюджет и сте наясно, че можете да загубите тези пари, ще избегнете стреса и ще се насладите на вълнението и адреналина от спортните залози.

Не забравяйте, че спортните залагания могат да бъдат много забавни, но е важно да подходите към тях отговорно. Следвайте тези три съвета и ще се насладите на тръпката от спорните залози, а ако имате и правилна стратегия, ще спечелите и допълнителни пари.

🔰 Вижте статията Как удвоих парите си за по-малко от месец с футболни прогнози

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Букмейкъри и бонуси
Efbet

Вземи 200 лв. спорт и 1000 лв. казино 200 лв.

WinBet

БОНУС СТОИЧКОВ Квалифицираш залог на живо = БОНУС

Palmsbet

Bet £15 get £50 in free bets. Min Deposit: £5.

Betano

100% до 300 лева
и до 30 лв. Безплатен залог!