Как да намерим правилния типстър за залагания

Колко залози, които са необходими, зависят от коефициента, но за залози с коефициент (2.0 или 1/1) бих препоръчал поне няколкостотин, много по-скоро хиляда

Home » Как да намерим правилния типстър за залагания

В днешно време не е трудно да намерите типстъри, които да следвате. Не липсват уебсайтове за типстъри, безплатни групи за залагания във Facebooks или Telegram, които изглеждат достатъчно услужливи, за да споделят опита си и „да ви направят богати“. Предизвикателството е да откриете сериозни, честни типстъри, които действително могат да ви помогнат да печелите пари и то за дълго време.

Въпреки че на пръв поглед със сигурност не изглежда така, истината е, че почти всички губят пари при спортните залози. Изключение от това правило са букмейкърите. Типстърите не правят изключение, така че бъдете безмилостни в това кого решавате да следвате.

Ето само няколко съвета, които ще ви помогнат да изберете доверен типстър.

Анализирайте техния опит

Излишно е да казвам, че историята на компанията е абсолютно и основно условие, за да започнете дори да мислите за това да следвате съветите на някого. И под репутация нямам предвид 1000 туита, обобщени със „75% успеваемост“, или случайна таблица в Google, която не оставя никаква гаранция, че не би могла да бъде коригирана. Екранните свалки от акаунти на букмейкъри също не се броят.

Говоря за това да позволите на сериозна трета страна като Smart Betting Club да провери залозите ви или да се регистрирате и да заключите всички в Bettin.gs. Всички залози в Bettin.gs са публични и заключените залози не могат да бъдат променяни, след като са заключени и регистрирани.

Колко залози, които са необходими, зависят от коефициента, но за залози с коефициент (2.0 или 1/1) бих препоръчал поне няколкостотин, много по-скоро хиляда. Да, точно така. 1000 залога, за да сте сигурни, че зад резултатите, които виждате, не стои просто поредица от късметлийски резултати, а действителни умения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Букмейкъри и бонуси
Efbet

Вземи 200 лв. спорт и 1000 лв. казино 200 лв.

WinBet

БОНУС СТОИЧКОВ Квалифицираш залог на живо = БОНУС

Palmsbet

Bet £15 get £50 in free bets. Min Deposit: £5.

Betano

100% до 300 лева
и до 30 лв. Безплатен залог!