Ръководство за футболни залози колонка

Home » Ръководство за футболни залози колонка

Създаването на залог от множество мачове или познато като залози колонка никога не е било по-лесно. По всяко време по света се провеждат толкова много мачове, които позволяват да се комбиранират различни пазари от различни срещи.

Залозите колонка са популярни футболни залози главно поради възможността за създаване на залог с по-висок коефициент чрез натрупване на различни резултати от мачовете в един залог.

Как работят залози колонка

Колонка е залог, който комбинира четири или повече селекции в един залог, който носи печалба само когато всички части спечелят. Това неминуемо носи риск, че ако само един от избраните резултати провали залога ви, той моментално ще бъде загубен.

Множествените залози са много лесни за създаване. Всичко, което залагащите трябва да направят, е да изберат резултатите от 4 или повече конкретни срещи, за да съставят залог с натрупване.
Печалбите обикновено са по-големи с повече мачове, поставени в залога с натрупване, но наличието на повече мачове в списъка, разбира се, е по-рисковано за играчите.
Ако всички избрани мачове от колонката се изпълнят, залогът е приключен и парите са спечелени.

Пример:

  • Ако заложите на победа на Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Челси с коефициент 1.5 в отделни залози, това няма да донесе голяма печалба – 0.50 лева на всеки 1 заложен лев.
  • Комбинирането на залозите в комбинация обаче би донесло печалба от 4 лева, ако заложите само 1 лев.
  • Ако обаче някоя от гореспоменатите страни загуби или завърши наравно в конкретния мач, залогът веднага става невалиден.
  • Основната привлекателност на акумулатора е, че залагате само 1 лев като комбиниран залог, вместо да подкрепяте всеки отбор поотделно във всеки мач.

За какво да внимаваме при използването на залози колонка

Потърсете офертите на букмейкъра – популярността на залаганията с множествени залози нарасна дотолкова, че повечето големи букмейкъри се стремят да привлекат нови и настоящи клиенти чрез специални промоции за тях.

Връщане на парите, ако един отбор ви провали – Някои букмейкъри предлагат спасителна линия, което означава, че ако само един отбор ви провали в колонката, те ще ви върнат залога.

Бонус за печалба от акумулатор – Други букмейкъри предлагат бонуси, така че ако правилно изберете напр. 4 резултата, те ще добавят процент към печалбата ви. Тези политики са склонни да нарастват постепенно, което означава, че колкото повече селекции изберете правилно, толкова повече пари ще получите като бонус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Букмейкъри и бонуси
Efbet

Вземи 200 лв. спорт и 1000 лв. казино 200 лв.

WinBet

БОНУС СТОИЧКОВ Квалифицираш залог на живо = БОНУС

Palmsbet

Bet £15 get £50 in free bets. Min Deposit: £5.

Betano

100% до 300 лева
и до 30 лв. Безплатен залог!